Eventfotograf Stockholm

Ska ni ha ett event på företaget?

Jag sköter fotograferandet så kan ni koncentrera er på att ha en “Awesome” kväll

Något som är väldigt populärt för företag är Eventfotografering till personalfesten, kickoffen, jippot, kunddagen eller kanske resan? Alla företag oavsett storlek anordnar någon gång jippon och event för anställda och tjänstemän samt sina kunder och detta är något som jag hjälper er att föreviga. Som Eventfotograf Stockholm kan ni anlita mig per timme eller per dag, för er som anlitar mig för en dag blir naturligtvis priset mer fördelaktigt. Mot önskemål kan jag också ha med en portabel studio som ställs up anslutning till eventet eller festen, ni kan då även få så kallade mingelporträtt på alla som deltar. För er som behöver hjälp med Porträttfotografering av er personal eller kanske produktfotografering är välkomna in på min sida Produktfoto.

Om ni skall ha personalfest eller kickoff eller någon annan typ av event eller jippo och vill anlita mig så kontakta mig via mail: absolutbild@gmail.com eller tel: 0707-89 18 30 och berätta lite kort om vad det är för typ av event, hur många timmar och vilken storlek det är på eventet.

Priser:

1 timme:                               895kr

3 timmar:                            845kr/timme

5 timmar:                            795kr/timme.

Heldag (10 timmar):         6500:- (Fast Pris).

Portabel studio:                  650kr i engångsavgift

Alla priser anges exkl moms. Efter att bilderna framkallats i Lightroom så levereras de i en storlek av 3000px på längsta sidan. Bilderna levereras på DVD-skiva, USB-minne eller genom onlinegalleri allt efter kundens önskemål.

För att se lite bilder från tidigare event som jag fotograferat se här.

När det handlar om det lite större eventet så kan det ibland vara svårt att hinna vara på fler platser samtidigt. Vid dessa tillfällen kan jag ordna fram en till fotograf som hjälper mig att täcka upp så vi får med alla delar av ert event!

Med vänlig hälsning Eventfotograf Stockholm – Fotograf Tommy Nybom