menuclose

Bröllopspaket | Priser

Bröllopspaket | Priser

När bilderna är färdiga så läggs de upp i ett onlinegalleri här på hemsidan och en länk samt inloggningskod skickas till dig som kund, där kan du sedan granska bilderna och ladda ner dem till din dator samt göra alla era beställningar av förstoringar och utskrifter mm direkt i galleriet. Ni får de digitala bildfilerna i en storlek av 1200px på längsta sidan. Bildgalleriet ligger uppe så länge det behövs så att ni får möjlighet att göra era beställningar i lugn och ro. För er som vill ha hjälp med beställning av era bilder kan mot pristillägg boka en bildvisning där vi tillsammans går igenom de färdiga bilderna och där jag sedan hjälper er med beställning av era bilder. För att de bilder som ni i slutändan beställer av mig ska hålla den absoluta toppkvalitet som jag utlovar så printar jag alla bilder själv i storlekar upp till A2.

 

 

Studioporträtt

Fotografering (30 minuter) Ni får 5 stycken digitala bilder i storlek (1200 px på längsta sidan). Ni väljer sedan ut 1 stycken bild som ni får i storlek A3 (30x42cm). Ni får också använda bilderna för privat bruk att t.ex lägga upp på facebook eller en privat blogg. Ni kan även beställa bilderna högupplösta för 350kr/st.

2 750kr

post_header_separator

Bridal Fashion Shoot (Nyhet)

Vid väldigt många av de bröllopsbokningar jag gör så får jag förfrågan om att göra en extra fotograferingssession enbart med bruden eller brudgummen, en lite mer modeinriktad fotosession med den vackra klänningen och andra detaljer från bröllopsdagen. Under bröllopsdagen har man oftast kanske 1-2 timmar för porträttfotograferingen vilket naturligtvis räcker till att få en del vackra porträttbilder på bröllopsparet, men ibland så vill man ha det där lilla extra och med en Bridal Fashion Shoot så får man möjlighet att utöka sin portfolio med många vackra bilder som fotograferas under mer kontrollerade former. Denna fotosession utförs ofta en tid innan eller efter själva bröllopet på valfri plats, men kan naturligtvis även bokas i samband med bröllopspaket 1 & 2 (priset blir då endast 2500kr) och utföras efter överenskommelse, kanske dagen innan. Var vänlig kontakta mig för ytterligare frågor!

5100kr

2500kr vid bokning i samband med bröllopspaket 1 & 2 Ingår i Bröllopspaket 3!

 

Bröllopspaket för er stora dag

Bröllopspaket 1

Här fotograferar jag 3 timmar på plats. Vi inriktar oss på att hinna med porträttfotografering av paret samt vigseln och lite mingel och gruppbilder med släkt och vänner. Bilderna (ca.100st) levereras till er genom mitt webbgalleri i en storlek av 1200px på längsta sidan. I paketet ingår 1st förstoring i storlek A4 samt 10st bilder i storlek 10x15cm som passar i ett fotoalbum. Ni väljer själva ut dessa bilder i efterhand. Ni kan också beställa bilderna högupplösta för 350kr/st.

5100 kr

post_header_separator

Bröllopspaket 2

Här har ni tillgång till mig halva bröllopsdagen, ca 7 timmar. Ni väljer om ni vill ha mig med från morgon till mitt på dagen, ungefär till efter vigseln eller så väljer ni att ha med mig från mitt på dagen (från vigseln) till bröllopsfesten på kvällen. Bilderna (ca.200st) levereras till er genom nedladdning från mitt webbgalleri i en storlek av 1200px på längsta sidan. Ni väljer också ut 1st bild i storlek A3(297x420mm) samt 2st i A4(297x210mm) och 10st i storlek 10x15cm till albumet. Ni kan också beställa bilderna högupplösta för 350kr/st.

13 990kr

post_header_separator

Bröllopspaket 3

Det här är det mest prisvärda paketet jag erbjuder och det är också det paket som de flesta väljer. Här har ni tillgång till mig hela bröllopsdagen, ca 14 timmar. Jag följer er från förberedelserna på morgonen till festen på kvällen. I detta paket ingår även en så kallad “Bridal Fashion Shoot” värd 2500kr. Bilderna (ca.300-400st) levereras till er genom mitt webbgalleri i 1200px på längsta sidan. Ni väljer också ut 2st bilder som ni får på förstoring i storlek A3(297x420mm) samt 2st i storlek A4 (210x297mm) och 10st i storlek 10x15cm till albumet. I detta paket ingår också en vacker fotobok innehållande ca 20 sidor. Här ingår också resor upp till 20 mil (värde 500kr) Ni kan också beställa bilderna högupplösta för 350kr/st.

27 000 kr

post_header_separator

Bröllopspaket “Trash The Dress”

Här fotograferar vi med bruden i fokus en tid efter bröllopsdagen! Under en fotosession på 30-60 minuter så fotograferar vi på valfri plats när bruden utför olika poser som inte hade lämpat sig på bröllopsdagen, i alla fall inte för klänningen. Bilderna (ca.15st) levereras till er genom mitt webbgalleri i 1200px på längsta sidan. Ni kan också beställa bilderna högupplösta för 350kr/st.

3 500kr

post_header_separator

Extra beställningar

Extra redigering Här väljer ni själva ut 5st bilder som sedan redigeras efter era önskemål.

595 kr

För extra förstoringar, fotoalbum och fotoböcker v.g se här.

Högupplöst digital fil med full användningsrätt för privat bruk.

350kr/st

Bröllopspaket priser – Bröllopsfotograf Tommy Nybom

 

FOTOGRAF TOMMY NYBOM

Absoluta Bilden

Med din bild i focus

Absoluta bilden

Med din bild i focus