menuclose

Bröllopsfotograf i Stockholm

Kärleksfulla bilder från er stora dag. Bröllopsfotograf i Stockholm.

Den 1 September 2018 så lanserar jag en ny hemsida och med detta ett helt nytt sätt att leverera bilder till mina kunder. Mer info kommer!

Bröllopsfotograf i Stockholm

Jag har nu haft äran att följa fler än 250 bröllopspar nedför altaret. Det är en stor ära varje gång som ett par väljer mig som sin bröllopsfotograf men också ett ansvar som jag tar på mycket stort allvar! Som professionell bröllopsfotograf inleder jag alltid med att boka ett planeringsmöte. Här får bröllopsparet och jag möjlighet att lära känna varann och jag får en inblick i hur de har planerat sin dag och kan då anpassa mitt arbete så att vackra minnesbilder från alla delar av dagen i slutändan levereras till bröllopsparet. I samband med mötet så bokar vi också en provfotografering även kallad (Pre Shoot) denna utförs normalt i min ateljé på Kungsholmen men kan även utföras på valfri plats, detta för att paret ska få en möjlighet att arbeta med mig och på så sätt känna sig mer bekväma på bröllopsdagen. Dessa bilder kan ni sedan t.ex använda till inbjudningskort eller bara spara som ett roligt minne från bröllopsplaneringen. Jag arbetar som Bröllopsfotograf i Stockholm, Uppsala, Västerås, Örebro och till och med Göteborg för att nämna några städer. Jag utgår från Skogås i Huddinge som ligger mellan Haninge och Farsta ca. 20 minuter från Stockholm City.

 Priserna på mina bröllopspaket kan ni se här!

 

Som professionell bröllopsfotograf vill jag styra över hela arbetsflödet, från fotografering till den färdiga bilden som kommer ut från printern. på så sätt kan jag garantera att slutprodukten håller en mycket hög professionell nivå. Jag erbjuder 4st olika bröllopspaket som är mycket prisvärda samt den mycket populära “Bridal Fashion Shoot”. Du hittar min prislista här

Jag är stolt medlem i Svenska Porträttfotografers Förbund

Med vänlig hälsning Bröllopsfotograf i Stockholm – Bröllopsfotograf Tommy Nybom

 

FOTOGRAF TOMMY NYBOM

Absoluta Bilden

Med din bild i focus

Absoluta bilden

Med din bild i focus