menuclose

Modell för en dag

Modell för en dag | Stockholm

Pris 2495kr (Lö-Sö 2995kr)   (professionell makeup och håruppsättning 850kr i tillägg)

För er som vill prova på modellyrket så kan ni boka en tid för “Modell för en dag” fotograferingen sker då i min fotostudio på Ola Hanssonsgatan 1 i Stockholm under ca. ett par timmar. Ni hinner med ett par klädombyten och makeup samt olika håruppsättningar. Ni har här också möjlighet att välja till makeup av en professionell makeupartist. Ni kommer märka att modellyrket kan vara otroligt roligt och mycket givande. Testa och se om ni har vad som krävs för att bli “Modell för en dag”

 

Det finns också de som enbart vill ha vackra bilder på sig själva och då passar detta utmärkt då det är helt upp till er själva vad ni använder bilderna till (endast för privat bruk). Vem som helst mellan 12-80 år kan prova på Modell för en dag så det är aldrig för sent att prova 🙂  Vi skriver alltid en så kallad modellrelease där vi kommer överens om vad ni vill göra med era bilder.

När bilderna är färdiga så läggs de upp i ett webbgalleri där ni med en personlig inloggningskod kan titta på era bilder. Ni kan också välja att köpa till förstoringar, fotoalbum eller kanske en stilig fotobok som ett minne från er dag i studion.

Naturligtvis så är vi noga med att kontrollera er ålder och alla som är under 18 år måste ha sällskap av målsman. För er som nu vill gå vidare och prova vår “Modell för en dag” är välkomna att ringa eller maila om ni vill göra en bokning.

Vi har naturligtvis presentkort för er som vill ge bort detta som en present till en god vän eller släkting. Ni kan också välja att dela upp er betalning på 3ggr mot en fast avgift.

Med vänlig hälsning – Fotograf Tommy Nybom

Modell för en dag Stockholm

FOTOGRAF TOMMY NYBOM

Absoluta Bilden

Med din bild i focus

Absoluta bilden

Med din bild i focus