Företagsporträtt

Företagsporträtt. Porträttfotografering av anställd, VD, Medarbetare eller ledning. 

Jag hjälper er med porträttfotografering på ert företag. Företagsporträtt behöver många företag idag till sina hemsidor och annan marknadsföring så som foldrar och broschyrer. Som VD för ditt nystartade företag eller kanske ni behöver porträttfotografering av er ledning, stora som små företag behöver professionella företagsporträtt för att representera ert företag på bästa sätt!

Fotograferingen sker antingen i min fotostudio på Ola Hanssonsgatan i Kristineberg (Kungsholmen) eller på plats på ert företag. Vid större uppdrag där t.ex flera anställda skall fotograferas så samarbetar jag med en mycket duktig kollega, tillsammans så finns det inget uppdrag som är för stort för oss. Några av de företag som jag hjälper löpande med företagsporträtt är Bjurfors och Handelsbanken.

 

Prisexempel: Priset gäller för fotografering av en person och under normala omständigheter. Fotograferingen kan i vissa fall beroende på era önskemål kräva olika rekvisita eller kanske en annan location, detta förändrar naturligtvis prisbilden. Är ni fler på företaget blir det billigare, kontakta mig för offert.

 

Företagsporträtt av anställd eller VD

I studio: 1295kr/person

På plats hos er: 2295kr/person

Gruppfoto upp till 6 personer (Fler än 6 personer v.g kontakta mig för offert)

I studio: 2795kr

På plats hos er: 3795kr

Vad ingår: När fotograferingen är utförd så framkallas bilderna digitalt och levereras sedan till er via mail eller FTP. I priset ingår även 1st förstoring i storlek A4 på varje person eller grupp.

Alla priser anges exkl moms.