menuclose

Företagsporträtt

Företagsporträtt. Porträttfotografering av anställd, VD, Medarbetare eller ledning. 

Jag hjälper er med porträttfotografering på ert företag. Företagsporträtt behöver många företag idag till sina hemsidor och annan marknadsföring så som foldrar och broschyrer. Som VD för ditt nystartade företag, eller kanske ni behöver porträttfotografering av er ledning, stora som små företag behöver professionella företagsporträtt för att presentera ert företag på bästa sätt!

Fotograferingen sker antingen i min fotostudio på Ola Hanssonsgatan i Kristineberg (Kungsholmen) eller på plats på ert företag. Några av de företag som jag hjälper löpande med företagsporträtt är Simon Kachoa, Bjurfors och Handelsbanken samt Hus & Hem Södertörn och Pia Anderssons Fastighetsbyrå.

 

Arbetskostnad för fotografering On Location 2095kr (Fast pris, max 10st personer därefter pristillägg) Arbetskostnad för fotografering i min studio 1395kr. Detta inkluderar fotografering, bildframkallning och bildleverans. Ni betalar därefter ett styckpris för de bilder ni beställer om 595kr/st vid beställning av minst 3 bilder.

On location: 2095kr exkl moms

Kom till min studio: 1395kr exkl moms

Bildpris/st  595kr  (För gällande bildpris avses en beställning om minst 3st bilder)

Vad ingår: Fotografering, Digital bildframkallning (varje beställd bild levereras högupplöst i en storlek av 4000px på längsta sidan 300dpi), Bildleverans, erbjudande om beställning av förstoringar till rabatterat pris.  

Prisexempel 5775kr: Fotografering på plats hos er av 4st personer. Beställning av 4st bilder, Beställning av 4st förstoringar i storlek A3, Bildleverans genom nedladdning från ftp-server. 

Ska ni ha Företagsevent? Låt mig sköta fotograferingen så ni kan ha en “awesome night”

Alla priser anges exkl moms.

FOTOGRAF TOMMY NYBOM

Absoluta Bilden

Med din bild i focus

Absoluta bilden

Med din bild i focus