menuclose

Drönarfotografering Stockholm

Jag hjälper er med Drönarfotografering i Stockholm upp till 120 meters höjd. Flygfotografering i Stockholm. Flygfotografering med Drönare.

Drönarfotografering (Flygfotografering) används idag av många men framförallt är det mäklare som använder sig av detta. Det har också blivit mycket enklare sedan drönarfotografering introducerades på marknaden då man inte längre behöver hyra in helikopter eller flygplan.

Flygfotografering kan användas för att ta bilder eller filma på t.ex en sjötomt eller industritomt men även för att ta en höghöjdsbild på en bostad för att visa omgivningar mm. Man kan också använda en drönare för att inspektera kraftledningar och liknande, ja användningsområdena är många. För tillfället så finns det även restriktioner för var man får flyga med drönare, i och runt Stockholm stad är t.ex ett område som just nu är svårt att få tillstånd att flyga under dagarna då Bromma flygplats använder stora delar av området för flygtrafik. För mer info om var man kan flyga så kan ni se drönarkartan.

Jag använder mig av en professionell drönare som kallas DJI Phantom 4. Det är en mycket smidig drönare som tack vare sin ringa storlek är lätt att transportera. På drönaren sitter en 4k kamera som filmar i full HD och tar stillbilder upp till 12megapixel. Det finns förstås tillfällen som jag inte lyfter med min drönare, t.ex om det regnar eller om det blåser mer än 10 sekundmeter.

Om ni vill anlita mig för drönarfotografering så var vänlig kontakta mig vi formuläret och berätta vad ni vill ha hjälp med så återkommer jag snarast med en offert! Mina priser för flygfotografering startar vid 995kr.

Med vänlig hälsning Fotograf Tommy Nybom.

 

FOTOGRAF TOMMY NYBOM

Absoluta Bilden

Med din bild i focus

Absoluta bilden

Med din bild i focus